ANTALYA / KEPEZ - Şehit Serhat Genç İlkokulu

T.C.

KEPEZ KAYMAKAMLIĞI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Sayı  : 82960671-903.02.01-E.6327262                                                           28.03.2018

Konu  : İş-Kur Personeli Kurs Yeri Değişikliği

DAĞITIM YERLERİNE

İlçemiz okullarında 31.03.2018 ve 01.04.2018 tarihlerinde, 2 inci dönem "Açık Öğretim Kurumları" sınavları yapılacaktır. Bu itibarla Okulunuzda TYP kapsamında "Temizlik ve Güvenlik Personeli" olarak çalışan elemanların Şehit Çetin Çakmak Anadolu İmam Hatip Lisesi (Kepez Anadolu İ.H.L.) ve Çağlayan Anadolu Lisesi Müdürlüğü´nde   katıldıkları kurs programlarında "Kurs Yeri" değişikliği yapılmıştır.

Bu bağlamda 31.03.2018 (Cumartesi günü) tarihinde yapılacak olan kurs programı; İlçemiz Hüseyin Ak Ortaokulu Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi ve TYP İş-Kur (temizlik-güvenlik) personelinin belirtilen yer ve tarihte söz konusu eğitim kursuna katılımının sağlanmasını rica ederim.

Muhsin BOZDAĞ

Müdür a.