ANTALYA / KEPEZ - Şehit Serhat Genç İlkokulu

Şehit Serhat Genç İlkokulu

Habibler Mahallesi 5554 Sokak No.4 Kepez/ANTALYA
Vizyon
“Ülkemizin her alanında istihdam yaratan, üretken, evrensel değerler ile beraber milli değerlerin farkında olan, çağdaş, sorunlara çözüm üretebilen çalışkan, ahlaklı bireyler yetiştirmek.”
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; öğrenmeyi amaç edinen, donanımlı,nitelikli, özgüveni olan, başarılı, sorgulayan, çözümleyen, kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek, okul olarak her yönden tercih edilmek, başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak, öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak.
Başarılar
İl içi ve iller arası yapılan sporsal ve kültürel yarışmalarda çeşitli dereceler. Okulumuz e-Twinning Okuludur.
Merkez
Habibler Mahallesi 5554 Sokak No: 4 Kepez / Antalya
Merkez
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ANTALYA BŞB OKULLAR LİGİ OKULLAR LİGİ